Kodin sisustamista

Vaihtelu virkistää, se on todettu moneen kertaan. Usein ihan pienen muutoksen tekeminen piristää kummasti ja mikä olisikaan helpompaa kuin ostaa uusi huonekalu näkyvälle paikalle. Ihan joka päivä tai ihan joka viikkokaan näin ei voi tehdä, mutta silloin kun sen aika on niin ai että se tuntuu niin hyvälle.

Tällä kerta näköpiirissäni on varsin näkyvän huonekalun vaihto. Näkyvä siinä mielessä että huonekalu on olohuoneessa, siinä huoneessa missä tulee oleskeltua vapaa-ajalla ehkä kaikkein eniten. Kyse on tv-tasosta ja vaikka nykyään televisiot kiinnitetään ainakin meillä seinään, tarvitsee laitteet omat lokeronsa josta niitä voi sitten ohjailla ja käyttää.

Eihän vanhassa mitään vikaa ole, mutta nyt kaipaa hieman jotain uutta. Ja se uusi voisi nimenomaan olla nyt jotain tämän tapaista, uuden tv-tason tuleminen tähän perheeseen voisi muuttaa taas koko olohuoneen ilmettä parempaan suuntaan. Sen olen huomannut että kun yhden asian muuttaa, tulee sitten heti kohta mieleen muuttaa jotain toista asiaa. Luultavasti ennen pitkää näin tulee myös käymään, mutta tällä hetkellä olen aivan tyytyväinen siihen mitä olohuoneeseeni muuten kuuluu ja miltä se näyttää.

Vanhan tv-tason ajattelin siirtää ehkä meidän makuuhuoneeseemme tai sitten laitan huonekalun myyntiin johonkin netin myyntipalstalle. Uutta olen katsellut monesta paikasta, monessa paikassa on paljon hyviä vaihtoehtoja, mutta yksi sivusto jossa on montakin potentiaalista vaihtoehtoa on Trademax. Olen ostanut tuolta muutakin omaan kotiimme ja Trademaxin tv-tasot näyttävät varsin hyviltä ja hinnaltaankin erittäin mainioilta. Vai mitä sanotte?

tv-tasot

Alennusprosentit ovat varsin isoja, joskin lähtöhinnat ovat myös varsin isoja. Mielestäni Tv-tasot ovat kuitenkin ihan kohtuuhintaisia ja mitään luksusta en välttämättä haluaisikaan omaan lukaaliini. Tällä kertaa havittelen olohuoneeseen vaaleaa kalustoa, sillä sohvamme on tumma, tumman ruskea tarkkana ollessani. Mutta eiköhän tuosta valikoimasta se oikea löydy, se on varma!

Viimeksi ostimme kotiimme ihan uudet sängyt, joihin olemmekin olleet varsin tyytyväisiä. Ihan emme kalliimpia mahdollisia ottaneet, mutta kyllähän niihin meni taas isoja summia rahaa. Mutta jos ajatellaan että vietät n. kolmasosan vuorokaudesta ja näin ollen koko elämästäsi sängyssä, niin vähän siihen pitää myös panostaa.

Oletko sinä törmännyt tähän ilmiöön että haluat vaihtaa jonkun huonekalun ja sitten hommat lähtevät vähän kuin lapasesta? Uudistuksia tulee enemmän ja enemmän ja rahaa palaa ja luottokortti vinkuu? Jep, tuttu tunne täälläkin. Joskus itseäni hirvittää jälkikäteen että mitä oikein tuli tehtyä, mutta kerranhan täällä vain eletään. Jaat varmasti saman tunteen eli onhan se kiva hieman uudistaa omaa kotia ja laittaa paikkoja kuntoon.

Sisustaminen on muutenkin kivaa ja joskus voi vaan rentoutua sisustuslehtien parissa. Aina ei tarvitse mennä toteutusasteella ihan loppuun asti. Monta kertaa voi vain tarkkailla mitä tulevia muotijuttuja on tai sitten mikä se seuraava askel kenties voisi olla siinä omassa muutoksessa. Ei näillä muutoksilla mitään elämän ryhtiliikkeitä tehdä, mutta ainahan se piristää kun sisustusjutuissa on jotain uutta. Ja aina voi kuvitella miltä erilainen tapetti näyttäisi, mitä jos tuossa olisikin erivärinen rahi tai mitä jos koko huonejärjestys vaihtaisi paikkoja vai mitä jos tehtäisiin tästä huoneesta makuuhuone? Noniin, laukallehan se lähti, hyvin usein näissä tapauksissa tuppaa lähtemään.

Mitä sinä olet seuraavaksi kenties uudistamassa? Onko mahdollisesti tulossa uudistusta keittiön puolelle, makuuhuoneeseen tai vaikkapa olohuoneeseen? Muista että pienillä muutoksilla voi saada isoja juttuja aikaan! Ole rohkea ja tee muutoksia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *